Hey, ambiteuze ondernemer

Business Focus Sessie

1 op 1 coachcall

Je bent vaak maar één keuze verwijderd van andere resultaten!

Wil je graag snel wat keuzes maken omdat je waarschijnlijk meer ideeën hebt dan tijd, niet goed weet waar je nu de focus op kan leggen of bepaalde keuzes blijft uitstellen tijdens deze individuele coachingsessie gaan we samen onderzoeken wat nu belangrijk is voor jou, welke keuzes jij kan maken om andere resultaten te behalen.

Verlang je naar meer vrijheid, meer winst of meer voldoening?

Voel je dat je wat wilt veranderen, dat het anders kan maar weet niet zo goed waar je moet beginnen. Of dat er nog iets is wat je tegenhoudt maar kan je er niet zo goed de vinger op leggen? Kom dan nu in actie en boek een call.

Tijdens deze Business Focus Sessie help ik jou om snel meer helderheid te krijgen.

Like A Lady Boss groep 2022

Analyse

Ter voorbereiding maak ik een analyse van je website, aanbod en je marketing en social media strategie. Kijk wat klopt en waar er mogelijkheden zitten om snel andere resultaten te behalen.

Margot Morrenhof

1 op 1 coachcall

Tijdens de individuele coachcall via Zoom bespreken we de resultaten van de analyse, onderzoeken we welke keuzes jij nu kunt maken, wat je nog tegenhoudt om de resultaten te behalen waar je naar verlangt.

Margot Morrenhof - businesscoach

Implementatie voor resultaat

Je hebt keuzes gemaakt en focus bepaalt nu ga je aan de slag om de punten te implementeren voor meer winst, resultaat en vrijheid.

Meer vrijheid, meer omzet en
veel meer vanuit je eigen wijsheid

Hi, ik ben Margot Morrenhof

Jarenlang runde ik een succesvolle bedrijven in de automotive branche, maar in 2016 gooide ik het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch business- en leiderschapscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven. 

Ik houd ervan om systemen te ontrafelen, heb een scherpe intuïtie waar de mogelijkheden zitten, het potentieel én jouw groei. Maak graag het moeilijke makkelijk. Het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust. 

 

Margot Morrenhof - businesscoach

Dat doe ik door jou systemisch te coachen. Met behulp van opstellingen en hypnose. Daarnaast combineer ik mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie om het beste uit ambitieuze ondernemers te halen.
De Eigenwijze Businesscoach
Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar in dit geval gaat het er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Ik wil jou weer je eigen wijsheid laten voelen en je jouw eigen manier laten ontdekken.
Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes. Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent. Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht! Dan gaat het stromen en gaat je bedrijf nóg beter lopen! Dan hoef je geen kunstgrepen uit te halen voor je onderscheidend vermogen. Want jij bent uniek!

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?