Ondernemers coaching traject op maat

Succes komt niet zomaar aanwaaien; je zult stappen moeten zetten. Naar jezelf durven kijken, kijken naar wat het is wat je tot nu toe heeft tegen gehouden om van je onderneming het bedrijf te maken waar je van droomt. Wil je ook meer succes en geluk in je onderneming? Doorgroeien naar het volgende niveau. Ik kan je helpen om je onderscheidend te positioneren, naamsbekendheid opbouwen, persoonlijk leiderschap of aansturing van je team. We kijken hoe jij je omzet kan laten stijgen en hoe jij je business bouwt met slimme marketing.

Dit traject wordt op maat voor jou gemaakt zodat jij met je bedrijf kan groeien tot een succesvol en winstgevend bedrijf dat jou naast mooie financiele resultaten ook energie oplevert.

Fundament voor zakelijk succes!

voor (startende) ondernemers en zzp’ers

In mijn coachtraject neem ik je mee met mijn bewezen en unieke methode om in heldere stappen een stevig fundament te creëren voor een succesvol bedrijf. Ik help jou om de juiste keuzes te maken. Of het nu gaat over het aantrekken van meer klanten of omdat jouw bedrijf als zo goed loopt dat je wilt gaan opschalen. Je prijzen wilt aanpassen of je aanbod veranderen. Afhankelijk van jouw uitdagingen en vragen gaan we samen aan de slag.

Ben jij een ondernemer die maximaal 5 jaar geleden voor zichzelf is begonnen met een eigen bedrijf of heb je serieuze plannen om een bedrijf te starten, en ben je gevestigd in de provincie Overijssel of Gelderland? Dan kun je gebruik maken van een subsidie op mijn coaching. Je kan een subsidie ontvangen op mijn coaching twv € 1.000,- zodat jij een succesvolle start kan maken. 

 

Training “Creëer je eigenwijze strategie!

In deze 1-daagse training gaan we op een vernieuwende en creatieve manier aan de slag met jouw dromen, doelen en plannen. In deze training heb ik een format ontwikkeld om in kaart te brengen waar je staat en waar je naartoe wilt, wat voor hindernissen je verwacht en hoe jij deze uitdagingen gaat overwinnen.

Ben jij zzp’er en loopt je bedrijf al lekker maar weet je ook dat er meer in zit!
Dat het beter kan. Dat je omzet en je winst nu echt wel omhoog kunnen.
Je werkt hard maar je haalt je er nog niet alles uit. Je wilt met meer vertrouwen ondernemen.
Meer plezier ervaren. Eindelijk eens écht werk maken van je potentieel veel meer benutten. 

 

Systemisch kijken naar je bedrijf

Ben jij een ondernemer die hard en vol overtuiging werkt aan je bedrijf maar bereik je niet genoeg klanten? Ontdek je grootste bottleneck, zodat jij ook een succesvol bedrijf kan bouwen!

Ondernemerschap vraagt ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, het creëren van een juiste mindset, het ontwikkelen van een goed businessconcept en verdienmodel. Daarnaast vraagt goed ondernemerschap natuurlijk ook inzicht en vaardigheid krijgen in marketing en sales.

Het allerbelangrijkste ben jij! Een bloeiend bedrijf begint bij jou. Bij jouw innerlijke wereld. Met jouw energie en wat jij en jouw bedrijf uitstralen.

Individuele strategiesessie:

met deze 5 bewezen strategieën  bouw jij jouw succesvolle onderneming.

Als je iedere dag veel uren werkt aan je bedrijf maar de resultaten blijven uit. Als je het gevoel dat je elke dag maar blijft ploeteren,regelmatig een nieuwe strategie toe past omdat je nog niet de juiste focus en mindset hebt .….dan ben jij niet de enige.

Veel ondernemers weten niet welke stap ze nu moeten zetten en kijken met gezonde jaloezie naar ondernemers die moeiteloos klanten aantrekken en succes en vrijheid ervaren in hun ondernemerschap. Maar gelukkig hoeft dat niet zo te blijven. Ook jij kunt een sùper mooi winstgevend bedrijf bouwen en je eigen succesformule creëren zodat jij elke dag geniet van het ondernemen en van je vrijheid. 

Wil jij dit ook graag bereiken? Vraag een Quickscan aan!

VIP dag voor ondernemers

Tijdens deze exclusieve dag sta jij en  jouw bedrijf centraal.

Wil jij snel en praktisch je bedrijf een boost geven?

Op deze VIP-strategiedag gaan we samen aan de slag om een stevig fundament voor jouw succes te ontwikkelen. We kunnen werken aan je ondernemersvaardigheden, persoonlijk leiderschap, jouw businessconcept en verdienmodel. Ook is het mogelijk om eens systemisch naar je bedrijf te kijken door te werken met bijvoorbeeld gaan werken met marketing of organisatie opstellingen. De vraag die jij hebt voor jouw bedrijf staat hier centraal.

De 12 stappen naar geluk en succes in je ondernemerschap

Met dit e-book help ik jou om jouw bedrijf vorm te geven op de manier die volledig bij jou past. Ik neem je in 12 stappen mee naar jouw unieke eigen businessplan. Zodat jij de resultaten gaat behalen die jij wenst met dat wat jij het liefst doet. Omdat ik het jou ook gun een succesvolle en gelukkige ondernemer te worden!

Wat kan ik voor jou doen?

Heb je nog vragen of twijfels dan kunnen we uiteraard vrijblijvend kennismaken. Ook is er de mogelijkheid om een plan op maat te maken voor jou, een medewerker of voor het team. Ik doe niets liever dan jou helpen om het beste uit jezelf en/of onderneming te halen! Persoonlijke ontwikkeling en professionele groei versterken elkaar.

Ik bied jou coaching met succesgarantie. Jij gaat resultaten behalen. Daarom bied ik “niet goed geld terug garantie”. Ben je niet tevreden over de resultaten binnen 15 dagen na de start van de coaching dan kijken we samen hoe de dienstverlening verbeterd kan worden. Of je krijgt je investering weer terug!

Wat klanten zeggen:

Afgelopen halfjaar heb ik vanuit De Startversneller nauw samengewerkt met Margot. Zij heeft mij met veel enthousiasme het afgelopen half jaar gecoacht . Ik ben oprecht blij met mijn keuze voor Margot, ze heeft mij in coaching traject beslist nieuwe inzichten gegeven in het ondernemerschap.

Margot laat snel merken, dat zij oprecht mij en mijn onderneming Roosen Financieel Advies verder wil helpen, en ze gunt mij ook nieuwe klanten en een hogere omzet. En dat is in de afgelopen 6 maanden dan ook echt gelukt.
Dank hiervoor, Margot.
Ik kan iedere startende ondernemer Margot aanbevelen, zeker ook omdat zij zelf een jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer.
Rob Roosen

Ondernemer, Roosen Financieel Advies

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Ondernemer, Roelofs interim & coaching

Ik ben via de startversneller bij Margot gekomen. Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik een dag aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Na deze intensieve dag heb ik een duidelijk plan van aanpak voor komende periode gemaakt, waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.

Het directe resultaat is bewustwording. een helder stappenplan en de durf om nu echt door te pakken. Het resultaat op lange termijn is ook om na de rush van een start-up een gelukkige ondernemer te blijven;) Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.

Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ‘ga naar Margot en investeer een dag in jezelf!’

.

Vera Kamphorst

startende ondernemer, Hashimoto Nederland

k heb bij Margot een traject gevolgd omdat ik bleef hangen in hetzelfde en niet goed wist welke stappen ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien en welke veranderingen daar voor nodig waren. Heb het af en toe wel als intensief en pittig ervaren en twijfelde in het begin wel of ik wel kon veranderen. Ik ben super blij dat ik het ben aangegaan het heeft mij veel nieuwe inzichten en ideeën gegeven. Met als resultaat dat mijn bedrijf is gegroeid, mijn verkopen zijn gestegen. Een duwtje in de rug de goede kant op! Als ik dat niet had gedaan had ik waarschijnlijk nog stil gestaan. Ik heb nu een duidelijk plan voor mijn toekomst en ga ervan uit dat ik mijn positieve resultaten vasthoud. Margot heb ik leren kennen als pragmatisch, duidelijk en daadkrachtig.

Kaj van Leusen

VHL banden

Afgelopen zomer 2016 zat ik vast. Ik was niet gelukkig met verhoudingen tussen ons eigen bedrijf en privé. Ook zijn er binnen de familie moeilijke verhoudingen om mee om te gaan. Daarom heb ik met Margot een opstelling gedaan.

Het heeft mij duidelijk gemaakt dat ik meer mijn stem moet laten horen. Het heeft mij ook opgeleverd dat ik mijn werk heb aangepast zodat het zowel beter bij als persoon zakelijk en privé past. Ik heb weer lucht en meer plezier. Ik voel me volwaardig. Ik kreeg gelijk beter in beeld wie ik ook al weer ben en dat ik er mag zijn. Ook werd mij een hoop duidelijk over de verhoudingen binnen de familie. Je kijkt als het ware op een afstandje naar jezelf en de situaties. Zo bijzonder.

Bij Margot voelde ik mij veilig, ik denk dat dat een vereiste is. Ze stelt je op je gemak en heeft een groot inlevingsvermogen. Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en verhoudingen kijken.

Het voelt als een cadeau en een mooie investering in mezelf. Ik voelde me bevrijd van negativiteit en zware emoties. Ik sta weer in mijn kracht.

Anna Ondernemer familiebedrijf

Ondernemerscoaching en Opstellingen

Ik was met name nieuwsgierig naar opstellingen en wat het in zou houden. Hoe werkt het en nog veel meer vragen had ik. En ik vond het best spannend. Maar ben nu blij dat ik het heb gedaan. De sfeer was ontspannen en vertrouwd. Ik vond het echt verhelderend en geeft je toch andere inzichten die je voorheen niet zag. Ik zou het dan ook zeker aan anderen adviseren om eens een opstelling te doen of het nu een familie opstelling is of een opstelling over je onderneming. Het is nuttig voor iedereen die stappen wil zetten en/of patronen wil doorbreken. Ik heb Margot ervaren als een prettig persoon.
Ze is open en betrouwbaar. Het heeft me inzicht gegeven wat er met name onbewust bij mij speelde. Vanuit daar ben ik anders naar dingen gaan kijken en gaan handelen.

Maaike Schneider

Eigenaar Borrelaer, Familie en Organisatieopstelling